ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ

ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΟΠΑΝΤΡΩΝ

Αυτός είναι ο απόλυτος παράδεισος για νεόνυμφους, χτισμένος μέσα σ’ένα μαγικό τοπίο που προσδίδει την αίσθηση της μυστικής ανακάλυψης. 


Προετοιμαστείτε να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας ενώ απολαμβάνετε ένα ρομαντικό, γεμάτο ζωντάνια, ταξίδι του μέλιτος. 

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΕΠΕΤΕΙΟΙ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Το να μετράτε τα χρόνια που πέρασαν μέσα σε οικογενειακή ευτυχία κάνει ιδιαίτερα ρομαντική την επέτειο σας.Αποκλειστικά σχεδιασμένες δραστηριότητες μόνο για εσάς τους 2 σας περιμένουν πλάι στα γραφικά κατάλευκα εκκλησάκια που κρέμονται στις πλαγιές.

 

Προσωποποιημένοι και εξατομικευμένοι σε αίσθηση, οι εορτασμοί στο Villa Katikies είναι ιδανικοί για εκείνους που ψάχνουν μια κρυμμένη φωλιά.

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σε ένα λαμπρό σκηνικό με φωτισμένα από τον ήλιο κάτασπρα κτίρια, μπλε τρούλους που συνωστίζονται κατά μήκος ενός απόκρημνου βράχου και με το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου, ανεξάρτητα από την περίσταση, θα δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που θα κερδίσει τους επισκέπτες σας. 


Τα πάντα μπορούν να εξατομικευτούν για να κάνουν την κάθε σας εκδήλωση όπως ακριβώς την φαντάζεστε.

ΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλα είναι τα όνειρα σας ή απλές οι ευχές σας, μπορούμε να τα κάνουμε αληθινά!


Από ένα εξαίσιο πάρτυ γάμου έως ένα λαμπρό μήνα του μέλιτος, οι νύφες και οι γαμπροί στο Villa Katikies απολαμβάνουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα μέσα σ’ενα τοπίο βγαλμένο από κομψό έργο τέχνης εμπλουτισμένο με πολυτελείς λεπτομέρειες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε «δέχομαι».

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

Κανένας εορτασμός δεν είναι ολοκληρωμένος χωρίς …. κάτι γλυκό! Οργανώστε μια όμορφη έκπληξη για τον άνθρωπο που αγαπάτε και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να του προσφέρετε μια μαγική στιγμή ή απλά κάντε το δικό σας πάρτυ αξέχαστο!

ΚΡΑΤΗΣΗ