ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΒΙΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΛΑΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τοποθετημένο στο πιο δυτικό σημείο του νησιού, στην Οία της Σαντορίνης, το Villa Katikies λάμπει σαν ένα γνήσιο κόσμημα, στρατηγικά τοποθετημένο σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, με μια αξέχαστη θέα δίπλα στο πολυτελές αδελφικό ξενοδοχείο Katikies, μέλος των Leading Hotels of The World στην Ελλάδα.

Αντανακλώντας πολυτελή ιδιωτικότητα και κομψότητα, το Villa Katikies είναι μοναδικό, απέριττο και διακριτικά εντυπωσιακό. Συνδυάζει την ζεστή ατμόσφαιρα και την αίσθηση της ιδιωτικής κατοικίας από όπου μπορείτε να απολαύετε την απρόσκοπτη θέα στα απέραντα γαλάζια νερά, τονγαλάζιο ουρανό και τα φωτεινά ασβεστωμένα σπίτια και το μαγευτικό σκηνικό της Καλντέρας.

ΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ

Προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα κομψό σκηνικό στο οποίο καλούνται να ανακαλύψουν την πιο ρομαντική πλευρά του νησιού της Σαντορίνης, η προνομιακή τοποθεσία του Villa Katikies στην Οία, θα σας καταπλήξει. Το μικρό ιδιωτικό ξενοδοχείο που αποτελείται από 7 αποκλειστικές Σουίτες και...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONCIERGE

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ KATIKIES CONCIERGE CLUB

Επαναπροσδιορίζοντας την αποκλειστικότητα, το Katikies Club αναγεννά τις άγνωστες απολαύσεις της πολυτέλειας και τα πολύτιμα δώρα της ελληνικής κληρονομιάς στα προνομιούχα μέλη του. 

Σχεδιασμένες να παρέχουν μοναδικές εμπειρίες οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μας  αναδεικνύονται από την μοναδικότητα της Σαντορίνης. Σας προσκαλούμε να γευθείτε την εμπειρία του Katikies Club!