Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

Από τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις του νησιού, στο εστιατόριο του Kirini Santorini δεν μπορείτε παρά να υποκύψετε στους γευστικούς πειρασμούς – είτε πρόκειται για τις λιχουδιές του Pool Lounge & Cocktail Bar, είτε για τις προτάσεις της υψηλής κουζίνας που σερβίρονται στο εστιατότιο Anthὸs Restaurant και οι οποίες βασίζονται, κυρίως, στα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης. Οι καλύτερες ετικέτες, οι επιλεκτικές και επιλεγμένες λίστες κρασιών, ιδανική επιλογή για οινογνωσία ή συνοδεία των μοναδικών δημιουργιών του chef, συμπληρώνουν τις στιγμές της μαγειρικής τελειότητας.

ANTHOS ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΑ

Οι καλύτερες ετικέτες, οι πιο προσεκτικά επιλεγμένες λίστες κρασιών, οινογνωσίες και ρομαντικά δείπνα… Όλες οι γαστρονομικές προτάσεις του εστιατορίου Anthós, είναι βασισμένες στην ελληνική κουζίνα και με επιρροές από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Το αποτελέσμα είναι ένα μενού γεμάτο με τη φρεσκάδα, τα αρώματα και τις γεύσεις των παράλιων του ευρωπαϊκού νότου.

THE POOL LOUNGE & COCKTAIL BAR

ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ

Πρωινό ξύπνημα με τη μυρωδιά του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ, μοναδικές γλυκές και αλμυρές γεύσεις που προσφέρονται στο πρωινό, κι ένας ασυγκράτητος ήλιος που λούζει με το φως του το Αιγαίο.

Σε αυτά προσθέστε ένα εστιατόριο σμιλεμένο στο βράχο της Καλντέρας από όπου καταφθάνουν δροσιστικά κοκτέιλ, σαμπάνιες, παγωμένα κρασιά, μεσογειακές λιχουδιές και δελεαστικά σνακ. Αληθινή μαγεία... Αυτό ακριβώς είναι το Pool Lounge & Cocktail Bar του Kirini Santorini

Η ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Η αμπελουργία της Σαντορίνης μετρά ιστορία τουλάχιστον 3.500 χρόνων. Το μοναδικό κλίμα του νησιού, σε συνδυασμό με τη σύσταση του εδάφους, δίνουν μοναδικές ποικιλίες και κρασιά με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Στη Σαντορίνη θα θαυμάσετε την τεχνοτροπία της καλλιέργειας, τα χιλιάδες αμπέλια, σχηματισμένα σε χαμηλά καλάθια που σχεδόν ακομπούν το έδαφος, προκειμένου να προστατεύονται από τον δυνατό άνεμο. 


Οι λάτρεις του κρασιού θα δοκιμάσετε τα καλύτερα κρασιά, που παράγονται στα οινοποιεία της Σαντορίνης, σε μια τελετουργική οινογευσία με εκλεκτά κρασιά και εκπληκτική θέα, κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.