ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ!

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Το πολυτελές ξενοδοχείο της Σαντορίνης, Kirini Santorini, μέλος του διεθνώς διακεκριμένου group ξενοδοχείων Leading Hotels of the World , υπόσχεται να συνεπάρει τις αισθήσεις σας, από τη στιγμή της άφιξής σας.

Από την μεγαλειώδη θέα στην Καλντέρα, μέχρι την αξεπέραστη εξυπηρέτηση που ικανοποιεί κάθε επιθυμία, σε αυτό το εντυπωσιακά πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρεται η απόλυτη εμπειρία διαμονής.

Οι πολυάριθμες υπηρεσίες του, από το υποβλητικό A.SPA μέχρι το γαστρονομικό εστιατοριο, το κατατάσσουν δίκαια ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Σαντορίνης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Το ξενοδοχείο Kirini Santorini θέτει νέα όρια στον όρο πολυτέλεια, προσφέροντας στους επισκέπτες του την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, συνδυασμένη με ένα περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Όλες οι σουίτες με την εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, είναι πρόσφατα ανακαινισμένες και διακοσμημένες στους τόνους του λευκού, αποπνέοντας μια ραφιναρισμένη κομψή. To σύγχρονο design, τα πουπουλένια στρώματα και τα επώνυμα amenities,...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONCIERGE

Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Το Katikies Club είναι το κλειδί που σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Σαντορίνη. Βασισμένοι στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, σχεδιάζουμε μοναδικές εμπειρίες. Ως επισκέπτες μας έχετε το προνόμιο να απολαύσετε το υψηλότερο επίπεδο πολυτελών υπηρεσιών.