ΓΑΜΟΙ

ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!

Πολυτέλεια, ρομαντισμός και όλα όσα θα χρειαστεί να γνωρίζετε μαζί με την έμπειρη ομάδα του προσωπικού μας που σας εγγυώνται μία ονειρική γαμήλια τελετή. Ξεκινήστε τον κοινό σας βίο με τους καλύτερους και κομψότερους οιωνούς στο ξενοδοχείο Katikies.

Κράτηση

ΕΠΕΤΕΙΟΙ

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ

Κάθε επέτειος είναι μια μοναδική στιγμή. Είναι η ημέρα που ξαναζούμε τις καλύτερες αναμνήσεις μας, που ανανεώνουμε τους όρκους, τις υποσχέσεις και τα όνειρά μας. Με λίγα λόγια είναι μια μέρα γιορτής. Γιορτάστε όλα τα καλά πράγματα που σας συνέβησαν στη ζωή και αφήστε το ξενοδοχείο Katikies να δημιουργήστε μια ακόμα ανεξίτηλη ανάμνηση ειδικά για εσάς και τους οικείους σας!

Κράτηση

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΜΠΡΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάθε περίσταση αξίζει μια ιδιαίτερη γιορτή. Μοιραστείτε τη με τους φίλους ή τους συγγενείς κι επιτρέψτε μας να ασχοληθούμε με την περιποίησή σας. Το ξενοδοχείο Katikies συνδυάζει αριστοτεχνικά το ονειρικό σκηνικό, τα υπέροχα εδέσματα και κρασιά, απογειώνει τη διάθεση και τελικά δημιουργεί αξέχαστες εκδηλώσεις.

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΛΙΤΟΣ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ «KΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ...»!

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση του τέλειου ρομαντικού ταξιδιού μέλιτος, είστε στον σωστό προορισμό, στο ξενοδοχείο Katikies! Μασάζ για δύο, δείπνο υπό το φως των κεριών και κάτω από τα αστέρια, ιδιωτικές γευσιγνωσίες κρασιών ή ακόμα και μια ιδιωτική σύντομη απόδραση με ιστιοπλοϊκό. Στο ξενοδοχείο Katikies κάνουμε πραγματικότητα όλα τα ρομαντικά όνειρα για την εκκίνηση του έγγαμου βίου σας και δημιουργούμε αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή.

Κράτηση

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ!

 «Δεν γίνεσαι μεγαλύτερος, γίνεσαι καλύτερος»

Την ημέρα των γενεθλίων σας απλώς δεν μπορείτε να την χάσετε! Κι εμείς θα την κάνουμε αδύνατο να την ξεχάσετε. Από την στιγμή της άφιξής σας η γιορτή αρχίζει! Θα ενώσουμε την φαντασία μας με την δική σας για να δημιουργήσουμε το καλύτερο δώρο: ένα λαμπερό πάρτι προορισμένο για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Έχουμε πολλές ιδέες για να οργανώσουμε μια αξέχαστη, μαγική στιγμή γιορτής που θα ζήσει στη μνήμη σας, μέχρι την επόμενη!

Κράτηση