ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΛΗΣΙΑΣΕ

Το Katikies Hotel αποτελεί την επιτομή της κομψής διαμονής στην Οία της Σαντορίνης και χαρακτηρίζεται από τη ρομαντική του ατμόσφαιρα, την αίσθηση της ιδιωτικότητας και  τη μοναδική αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, με απαράμιλλες υπηρεσίες και παροχές, προσκαλεί τον επισκέπτη του να ζήσει μία μοναδική εμπειρία.  

Η μαγευτική θέα, οι σμιλεμένες στους βράχους της Οίας κατοικίες και οι ροζ μπουκαμβίλιες με φόντο το απόλυτο λευκό των Κυκλάδων, συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό του KatikiesHotel που κρέμεται, λες, στο χείλος της εκθαμβωτικής Καλντέρας.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ…

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ

Η υψηλή αισθητική, η κομψή συμμετρία, η απλότητα και η χρωματική αρμονία συνθέτουν την πρόταση της πολυτελούς διαμονής στα δωμάτια του Katikies Hotel, στη Σαντορίνη. Πουπουλένια παπλώματα, διακριτική διακόσμηση, και το αιγαιοπελαγίτικο φυσικό φως που πρωταγωνιστεί υπόσχονται στον επισκέπτη...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONCIERGE

ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ KATIKIES CLUB

Πιστοί στις αρχές μας για την δημιουργία μοναδικών εμπειριών ειδικά για κάθε επισκέπτη μας, έχουμε την τιμή να σας συστήσουμε το Katikies Club. Κάθε μια από τις εξατομικευμένες εμπειρίες που δημιουργούμε γίνεται με την μέγιστη φροντίδα και προσοχή, και πάντα αφού αφουγκραστούμε ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μοναδικού επισκέπτη μας.